Državljanin Srbije uhapšen na Cetinju zbog falsifikovanja novca, u Podgorici oduzete cigarete vrijednosti  oko 3.100 eura
ilustracija

Državljanin Srbije uhapšen na Cetinju zbog falsifikovanja novca, u Podgorici oduzete cigarete vrijednosti oko 3.100 eura

Službenici cetinjske policije uapsili su 27-godišnjeg državljanina Srbije S.C. zbog sumnje da je počinio krivično djelo falsifikovanje novca.U Podgorici oduzete cigarete vrijednosti oko 3.100 eura.

"Sumnja se da je S.C u dva navrata, 13. i 18. novembra ove godine, u promet stavio ukupno dvije novčanice u apoenima od po 100 eura za koje je utvrđeno da su falsifikati i to na način što je u dvije prodavnice u Cetinju platio kupljenu robu sa po jednom takvom novčanicom", saopštila je Uprava policije.

Protiv S.C. je, kako se dodaje, danas tužiocu podnijeta krivična prijava.

On će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom državnom tužiocu u ODT u Cetinju zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

U Podgorici oduzete cigarete vrijednosti  oko 3.100 eura

Službenici Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta danas su državnom tužiocu u ODT u Podgorici podnijeli krivičnu prijavu protiv S.P. (46) i V.P. (38) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljena trgovina.

"Policijski službenici su naime danas u porodičnoj kući ovih lica u Podgorici pretresom pronašli i oduzeli 1.378 paklica cigareta bez akciznih markica, vrijednosti oko 3.100 eura, a koje su ova lica, kako se sumnja, držala radi dalje nedozvoljene prodaje, budući da je promet ovih proizvoda ograničen", navodi se u policijskom saopštenju.

  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.