Više od 100 radova na izložbi „Gradu radosti“
Izložba likovnih radova „Gradu radosti"

Dječiji savez Tivta tradicionalno priređuje

Više od 100 radova na izložbi „Gradu radosti“

Više od stotinu radova u različitim tehnikama učenika osnovnih škola “Drago Milović” i “Branko Brinić”, SMŠ “Mladost”, mališana JPU “Bambi” i Međunarodne škole Knightsbridge izloženo je u foajeu Centra za kulturu Tivat na izložbi likovnih radova „Gradu radosti“, koju Dječiji savez Tivta tradicionalno priređuje u okviru manifestacije Novembarski dani, saopšteno je iz Opštine Tivat.

U prisustvu velikog broja posjetilaca izložbu je otvorila Dubravka Nikčević, sekretarka za kulturu i društvene djelatnosti Opštine Tivat.

DubravkaNikevi

Dubravka Nikčević

“Izložba slika je uvijek neko novo, lijepo iskustvo. Pogotovo ako je to izložba likovnih radova učenika. Jedna od mojih omiljenih izreka je ona Pikasova: “Svako je dijete umjetnik. Ali, problem je u tome kako zadržati dijete u sebi”. Zato je moja poruka večeras djeci koja su izložila radove – draga djeco, zadržite dijete u sebi, pustite mašti na volju i nastavite da slikate”, kazala je Nikčević.

Saizlobe

Sa izložbe

U muzičkom programu učestvovale su učenice Muzičke škole Irina Klakor na oboi i Sofia Franović na violini.

Organizaciju su pomogli Sekretarijat za kulturu i društvene djelatnosti, Centar za kulturu Tivat i JU Muzej i galerija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.