Bečić: HN u posljednje vrijeme postao jedna adresa sa koje nam stižu lijepe vijesti
Aleksa Bečić

Čestitao Dan Opštine

Bečić: HN u posljednje vrijeme postao jedna adresa sa koje nam stižu lijepe vijesti

Lider Demokrata Aleksa Bečić čestitao je 28. oktobar Dan opštine Herceg Novi.

"Veoma me raduje činjenica da je Herceg Novi u posljednje vrijeme postao jedna adresa sa koje nam stižu lijepe vijesti. Umjesto pređašnjih vijesti da se u gradu sa 100001 stepenicom ruše hoteli, prodaju dokovi, uništavaju radnici, privatizuju kompanije, u bescijenje odlaze preduzeća, zatvaraju bolnice, sada ne prođe mnogo, a da ne čujemo da se u Herceg Novom otvorio novi hotel, novi muzej ili novi avanturistički park, a nakon 50 godina otvorena je i kuća nobelovca Iva Andrića", stoji u čestitki Bečića.

Kako navodi,  nema boljeg dokaza da Herceg Novi predstavlja uspješnu priču nego kada i od strane onih koji mu nisu naklonjeni stigne priznanje da je to najprosperitetnija sredina u Crnoj Gori.

"Sa željom da lokalna samouprava kao i svi građani Herceg Novog nastave da prepoznaju i iskorišćavaju nepotrošive potencijale Herceg Novog na opštu dobrobit i Herceg Novog i Crne Gore, dragim Novljankama i Novljanima još jednom, najsrdačnije, čestitam Dan njihove opštine", navodi se u čestitki.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.