Završen glavni dio radova na ski centru Kolašin 1600, premijer zadovoljan, danas bez kritika
Foto:Twiter@VladaCG

Marković obišao gradilišta u Kolašinu i Mojkovcu

Završen glavni dio radova na ski centru Kolašin 1600, premijer zadovoljan, danas bez kritika

Predsjednik Vlade Duško Marković je danas, u okviru redovnog praćenja realizacije razvojnih projekata na sjeveru Crne Gore, obišao gradilište skijališta „Kolašin 1600“ i Žarski u Mojkovcu, koji su dio prostornog plana posebne namjene „Bjelasica i Komovi”, za čiji razvoj je do 2020. godine planirano da se utroši oko 60 miliona eura.

Premijer je ocijenio da se radovi odvijaju pojačanom dinamikom, što je u više navrata izričito zahtijevao od Direkcije za javne radove i izvođača, i pozdravio uložene napore i vidljive rezultate.

GetImage3

Uvjerivši se da je završena glavnina radova na ski centru „Kolašin 1600“, uključujući i skoro kilometar puta do skijališta, predsjednik Marković je poručio: „Zato danas ne kritikujem, već pozdravljam napore i postignuti rezultat“.

GetImage2

Marković je naglasio da prati realizaciju razvojnih projekata na Sjeveru, ne samo iz kancelarije već i neposredno na svakom gradilištu.

GetImage1

"Do kraja godine kreću tenderi za žičaru, objekat na skijalištu i transfer stanicu u mojkovačkom dijelu Bjelasice a to je oko 13 miliona eura investicije. Dakle, postoje realni izgledi da će se ovaj ski centar otvoriti u roku planiranim kroz programske aktivnosti ove Vlade", kazao je premijer.






 


 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.