Marković: Vlada koju sam vodio rješavala stambena pitanja u skladu sa procedurom
Duško Marković

Marković: Vlada koju sam vodio rješavala stambena pitanja u skladu sa procedurom

Poskanik Demokratske partije socijalista i bivši premijer Crne Gore Duško Marković saopštio je da vjeruje da se članovi stambene komisije nisu ogriješili o zakon i propisane procedure sprovodeći politiku Vlade u ovoj oblasti.

"Vlada koju sam vodio rješavala je stambena pitanja državnim službenicima, funkcionerima i njihovim porodicama u skladu sa propisanom procedurom i sredstvima planiranim godišnjim budžetima koje je usvajala Skupština CG. To je inače bila politika države u prethodnih više od pet decenija. Političkom i medijskom manipulacijom ovo se želi nametnuti kao model koji je koristila samo 41. Vlada. Brojne porodice pa i današnjih kritičara su u prošlosti na ovaj i sličan način riješile stambeno pitanje u obrazovanju, zdravstvu, policiji, sudstvu, tužilaštvu, državnim organima i ustanovama, javnim preduzećima", istakao je Marković.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.