Sunce ulazi u Vagu: Evo na šta treba da pazite do 23. oktobra
Ilustracija

Sunce ulazi u Vagu: Evo na šta treba da pazite do 23. oktobra

Dok ljetnji dani postaju sve kraći, veselo ljetnje raspoloženje polako zamjenjuje sporiji ritam jeseni.

Tokom noći 22. septembra, odnosno jesenje ravnodnevnice, Sunce ulazi u Vagu. Tada zvanično kreće sezona Vage, kada se raspoloženje mijenja od produktivnog i vijednog ritma sezone Djevica, u opušteniju i druželjubivu atmosferu Vaga.

Kardinalni odnosno glavni horoskopski znakovi poput vage predstavljaju figurativnu i bukvalnu promjenu doba, i važe za inicijatore promjena. Vaga preuzima i stvara atmosferu orijentisanu na veze, ali drugi kardinalni znaci (rak, jarac i ovan) mogu da očekuju dramu i tenziju, sa obzirom na to da predstavljaju suprotne vrijednosti.

Nadamo se da ste radili dovoljno vrijedno posljednjih par mjeseci i vodili računa o obavezama, zato što je sada vrijeme da se zabavite. Došlo je vrijeme da veze zauzmu središnje mjesto u vašem živortu, i da poraste želja za povezivanjem sa novim ljudima, druženjem sa prijateljima i romansom!

Zahvaljujući vagi, lakše će da vam pada saradnja sa drugim ljudima, i vidjećete kako će grupni rad odradi posao mnogo brže od samostalnog.  Prijateljska druženja češća su tokom ovog doba, i vesela astro-klima vage takođe doprinosi razvoju romantičnih veza.

Pored toga trebalo bi da se pazite, zbog vaginih naginjanja ka zabavi i želji da se poveže sa ljudima što brže, lako se zapada u zamku površnih odnosa. Vaga voli da voli ljude, što često može da vodi ka plitkim interakcijama i flertovima koji se nikada ne razviju u dublje odnose. Srećom, u isto vrijeme je Merkur u vagi, koja je planeta komunikacije i pomaže da se odnosi prodube.

Sada je vrijeme da izađete na ljubavni sastanak koji ste planirali! Da li čekate da napravite žurku? Krenite odmah da planirate, i biće uspješna. Pozovite kolegu na druženje i oformite novo prijateljstvo. Vrijeme je da flertujete, igrate se, i družite sa prijateljima cijeli mjesec, bez straha da će vam biti dosadno. Ova godina je bila astrološki tornado retrogradnih planeta i drame, tako da je vrijeme da se odmorite i opustite!

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.