Evo ko je donirao 70.000 eura za liječenje  četvorogodišnjeg Dušana, dječaka koji je je ujedinio Srbiju
Foto:Privatna arhiva

Dječakova porodica otkrila ime dobrotvora

Evo ko je donirao 70.000 eura za liječenje četvorogodišnjeg Dušana, dječaka koji je je ujedinio Srbiju

Anonimni dobrotvor koji je za malog Dušana Todorovića (4) uplatio nedostajućih 70.000 eura da bi dijete hitno otputovalo u Barselonu, u kliniku „Sant Joan de Deu“ na liječenje je Nemanja Matić, fudbaler Mančester Junajteda i reprezentativac Srbije.

Mali Dušan Todorović iz Kušiljeva kod Svilajnca, koji je digao Srbiju na noge i ujedinio je u najhumanijem činu na svijetu, danas počinje sa terapijom u bolnici u Barseloni.

Porodica je u dopisu lokalnoj televiziji navela da će Dukiju danas biti uključena terapija.

- Svi se molimo Bogu da ona počne da djeluje. Vjerujemo da želite da znate ko je anonimni uplatilac. U pitanju je gospodin Matić. Nemanja Matić kome se i ovim putem zahvaljemo od srca. Da ne nabrajamo pojedinačno i iz toga napravimo propust, želimo da se zahvalimo apsolutno svima koji su na bilo koji način uz nas! Duki je ujedinio ljude, Duki je spojio nespojivo. Dragi ljudi, isti, slični, različiti, hvala vam još jednom na svemu! Još jednu molbu kao roditelji imamo, a to je da u miru nastavimo našu borbu, a to je borba za Dukijev život što nam je prvi i jedini cilj! HVALA VAM!" - napisala je porodica Todorović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.