Dajković Vukoviću: Ni Bog vam ne može pomoći
Vladislav Dajković

Prava reagovala na zvaničan izbor Ivana Vukovića za Gradonačelnika Podgorice

Dajković Vukoviću: Ni Bog vam ne može pomoći

Izbor Ivana Vukovića za Gradonačelnika Podgorice, osim funkcije gašenja požara između dva suprotstavljena tabora u podgoričkom odboru DPS-a, ima još jednu: funkciju premošćavanja sa klijantelističkog, ka dinastičkom sistemu vladanja te partije, ocijenio je generalni sekretar Prave Crne Gore Vladislav Dajković.

"S obzirom da su stariji funkcioneri DPS-a polako uvidjeli da zub vremena čini svoje, te da je potrebno podmladiti kadrovske potencijale koji i dalje počivaju na stubovima muzejskih eksponata, poput tridesetogodišnjeg poslanika, Miška Vukovića – partija je pribjegla ustoličavanju svoje djece, među kojima se, ne slučajno, našao i Ivan Vuković, sinovac gorepomenutog Miška Vukovića", navodi Dajković.

Kaže da moru razloga zašto opozicija ne smije priznati izbor Ivana Vukovića za Gradonačelnika, dovoljno je izdvojiti samo tri, nastala na dan izbora.

"Krvave glave opozicionih aktivista, naoružani batinaši koji su dijelili novac za kupovinu ličnih karata u štabovima DPS-a, izjave predsjednika Đukanovića koji je, hrabreći batinaše, rekao da je opozicija dobila što je zaslužila jer je tražila đavola u štabovima DPS-a", saopštio je Dajković.

Postavlja se kao dodaje još jedno manje važno pitanje. 

"Ali opet, pitanje koje demistifikuje i tkz. nezavisne elemente na društveno-političkoj sceni Crne Gore: ko će zamijeniti Ivana Vukovića na mjestu navodno nezavisnog političkog analitičara, koje je tako revnosno godinama popunjavao u prorežimskim medijima

Na kraju, imajući u vidu da je prva rečenica novog Gradonačelnika po stupanju na tu funkciju bila: ''Kako radio, tako mi Bog pomogao'', poručujem mu: gospodine Vukoviću, imajući u vidu sa kim ste okruženi i ko su vam politički uzori – ni Bog vam ne može pomoći", poručio je Dajković.

 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.