Emina ne može da preboli razvod, morala da potraži i pomoć ljekara
Emina Jahović, Foto: Marko Metlaš

Nije joj dobro

Emina ne može da preboli razvod, morala da potraži i pomoć ljekara

Popularna pjevačica Emina Jahović prije nekoliko mjeseci okončala je svoj brak sa turskom muzičkom zvijezdom Mustafom Sandalom, sa kojim je bila u braku 10 godina.

Međutim, kako tvrde turski mediji, ona ne može da preboli njihov rastanak pa utjehu nalazi u svakodnevnoj posjeti psihijatru.

"Emina redovno ide kod psihijatra na seanse jer i dalje pati za Mustafom. Iako je ona potencirala rastanak, nije joj svejedno, jer su zajedno proveli 14 godina, od kojih deset godina u braku", rekao je izvor blizak paru.

Emina je nedavno bila na odmoru sa sinovima Jamanom i Javuzom, a turski paparaci uslikali su je na jednom elitnom turskom ljetovalištu. Iako je uživala u njihovom društvu, ona je i tamo pronašla zamjenu za svog psihijatra pa je tako na plaži čitala psihološku knjigu "Samopouzdanje: Prestanite da se osjećate poniženo, postanite hrabri", koja inače nije napisana na srpskom ili turskom jeziku, već na engleskom.

"Ona se trudi da što više vremena provodi sa sinovima, koji joj često izmame osmjeh, ali od prijatelja ne krije da još ne može da pregura rastanak od Mustafe. Zato često čita psihološke knjige, ali i redovno ide kod psihijatra", tvrdi izvor.

Alo.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.