Senegal pobijedio Poljsku 2:1
Foto: AA

Senegal pobijedio Poljsku 2:1

Fudbalska reprezentacija Senegala je u drugom meču prvog kola grupe ”H” Svjetskog prvenstva u Rusiji na moskovskoj Otkrytiye Areni savladala danas Poljsku, rezultatom 2:1.

Senegal je poveo autogolom Tijaga Rangela Cinka u 37. minutu, što je bio i rezultat prvog dijela igre. Selekcija Senegala je povećala prednost na 2:0 pogotkom Nianga u 60. minutu.

Reprezentacija Poljske je u 86. minutu golom Grzegorza Krychowiaka smanjila prednost Senegala. Ipak, Senegalci su do kraja meča uspjeli sačuvati prednost od 2:1 i upisati vrlo važne bodove u prvom meču grupne faze.

Utakmicom Poljska - Senegal završeno je prvo kolo grupne faze Mundijala u Rusiji.

U drugom duelu iste grupe, reprezentacija Japana je, rezultatom 2:1, danas pobijedila selekciju Kolumbije.

Domaćin Rusija i selekcija Egipta večeras od 20 sati otvaraju drugo kolo u grupi ”A”. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.