Japan slavi: Pobijedili Kolumbiju, prvi crveni karton na SP  (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Prvi crveni karton na SP

Japan slavi: Pobijedili Kolumbiju, prvi crveni karton na SP (FOTO)

Fudbalska reprezentacija Japana pobijedila je danas Kolumbiju u Saransku sa 2:1, u prvom kolu Grupe H Svjetskog prvenstva.

Utakmica je počela burno, crvenim kartonom za Karlosa Sančesa koji je u trećem minutu skrivio penal iz kog je Japan poveo golom Šindjija Kagave.

Sančesovo isključenje je prvo na šampionatu u Rusiji, a to je drugi najbrže dobijeni crveni karton u istoriji svjetskih prvenstava.

Rekord drži urugvajski fudbaler Hoze Batista koji je 1986. dobio crveni karton u prvom minutu, prenosi Beta.

eaaac447640x360rss750x430

Foto: Beta

Kolumbija je uspjela da izjednači sa igračem manje, golom Huana Kintera u 39. minutu iz slobodnog udarca, ali nije imala šanse protiv Japana u drugom poluvremenu.

Japan je napadima stvarao šanse, a do novog vođstva došao je u 73. minutu preko Juje Osaka.

Druga utakmica u Grupi H između Poljske i Senegala igraće se od 17.00 na stadionu Otkritije arena u Moskvi.

Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.