Nedjeljni horoskop: Nove ljubavne prilike za Djevicu, Vagu i Ribe
Foto: Ilustracija

Šta zvijezde kažu?

Nedjeljni horoskop: Nove ljubavne prilike za Djevicu, Vagu i Ribe

Evo šta su vam zvijezde pripremile za ovu burnu nedjelju...

Ovan

Hrana 

Ma ko će još razmišljati o hrani, kada je ova sedmica puna provoda, druženja, zabavnih momenata? Ali, pošto ne možete živjeti od vazduha, ipak se povremeno „primaknite“ ka stolu. Pažnju će vam privlačiti i apetit otvarati ukusno dekorisana jela, naročito ako ste u društvu! 

Ljubav 

Venera je u vašem polju ljubavi, pa svakako možete da očekujete sedmicu punu uživanja, društvenosti, dobrog provoda....Neki Ovnovi će se baš u ovoj sedmici zaputiti ka ljetovalištu, ka odmoru, a sigurno je da ih tamo baš čeka neko ko će u njima probuditi potrebu za flertovanjem, zavođenjem, pa i strast. Ljetnje avanture su divne....čak i ako ne ostanu na neko duže vrijeme prisutne u vašim životima....U svakom slučaju – očekujte sedmicu ispunjenu pozitivnim dešavanjima i odličnim raspoloženjem! Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima i dalje su u periodu nestabilnosti, ponekad čak i neprijatnih iznenađenja sa partnerom. Biće teško održati ravnotežu i balans....ipak – pokušajte! 

Posao 

Odnos sa autoritetima je pomalo nestabilan i treba i ove nedjelje voditi računa o riječima, postupcima. Iako će vam živci biti prilično tanušni, negdje biste trebali da imate na pameti ono što vam je najpreče – a to je sigurnost koju vam pruža postojeći posao. Kod nekih od vas biće jako naglašena potreba da presječete i da se oslobodite teških osoba, zahtjevnosti i konstantnih prepreka koje vam nameće vaše radno mjesto. Razmislite prije konačne odluke. 

Novac 

Vi i novac nijeste prijatelji ove sedmice. U prevodu – svaki priliv vam se samo na kratko zadržava u džepu. Naglašena je rastrošnost a treba voditi računa i o rizičnim ulaganjima. 

Zdravlje 

Opet je nekako na prvom mjestu sve ono što se vezuje za stomačni dio, kao i za varenje. Nervozu i stres smanjujte kretanjem i češćim boravkom u prirodi.

Bik

Hrana 

Ove sedmice – ljubav prema dobrom zalogaju! Ali isto tako – i želja i potreba da svojim ukućanima ugodite, da im spremate najkompleksnija i najzahtjevnija jela, da sa ljubavlju svaki zalogaj dekorišete – da pravite predstavu i za oči i za nepce! 

Ljubav 

Venera u polju doma mazi i čuva vaše porodične relacije, ali i duže emotivne veze, tjera vas da više vremena provodite sa partnerom u „kućnim uslovima“....E sad, to ne bi bilo ni toliko loše da nije te opozicije sa Marsom koji vlada vašim partnerstvima, pa se vi i vaše voljeno biće svaki čas svađate oko koječega....U prevodu – možda je bolje da sa partnerom odete negdje u provod, da ipak probate da provedete više vremena u nekim zabavnim aktivnostima....da biste malo ovu energiju opozicije primirili....Ukoliko ste solo, nešto ste u ovom periodu povučeniji....kao da ste se primirili, stišali. Vidi se da postoji jaka simpatija prema nekom, ali ni vi ni druga osoba ne povlačite nikakav konkretan potez. 

Posao 

Dobre ideje, one oko kojih se vrijedi potruditi i realizovati ih! Dodato će se aktivirati vaša potreba da nešto promijenite, pa ćete još više biti u kontaktu sa ljudima sa kojima se razumijete i koji vam eventualno mogu pomoći vezano za posao. Ulazak Sunca u znak Raka, vaše polje komunikacije i putovanja, neke od vas će „potjerati“ i na poslovni put ove sedmice.....U svakom slučaju, na dnevnom redu su dogovori. Neće njih baš biti lako ostvariti, jer prepreke postoje, ali one su tu da biste ih savladali, zar ne? 

Novac 

Na kratko ćete „prodisati“ po pitanju novca, ali će se jako brzo pojaviti troškovi na koje nikako nijeste računali...U prevodu – biće para, ali će vam samo proći kroz ruke.... 

Zdravlje 

Slatko je naklopati se, al treba mjere imati! Pogotovo ako stomak pokazuje tendenciju da odbija saradnju i muči se da svari ono čime ga „natovarite“.

ljubav

ilustracija

Blizanci

Hrana 

Tranzit vašeg vladara Merkura kroz znak Raka donijeće uživanje u porodičnim okupljanjima, odlasku na ručak kod mame ili bake, ali će probuditi i vašu potrebu za nekim starim jelima….onima koja imaju mirise i ukuse djetinjstva… 

Ljubav 

Nešto što kreće kao prolazno poznanstvo, možda i neobavezna avantura…pokazuje tendenciju da vas poklopi emocijama i da se vrlo brzo istinski zagrijete. Ukoliko započinjete neki odnos tokom ove sedmice, više je nego izvjesno da će on biti pod velom tajnovitosti, skrivanja….Ako pak tajno simpatišete neku osobu, postoji velika vjerovatnoća da vaša zainteresovanost izađe na svjetlost dana. Ukoliko ne spadate ni u jednu od ovih kategorija, onda što češće budite u pokretu, jer imate odlične predispozicije za upoznavanje novih osoba. Oni koji su u vezama ili braku imaju stabilan odnos ove sedmice. Moguće su samo manje frke oko novca…. 

Posao 

Iz svakog problema, nejasnoće ili rasprave možete lako da isplivate tokom ovog perioda. Uspjećete da povučete pravi potez ili kažete prave riječi. Jedino odnos sa kolegama pokazuje značajniju nestabilnost, pa ne biste trebali da se uplićete u dokazivanja I istjerivanje pravde. Takođe, saradnja sa inostranstvom može trpjeti povremeno zastoje, a mogli biste imati i problema sa bilo kakvom dokumentacijom koja se vezuje za ovaj tip partnerstava. Provjeravajte povremeno sebe, moguće su greške. 

Novac 

Po pitanju finansija i dalje ste u nestabilnoj poziciji. Ne zadužujte se dodatno, ne pozajmljujte i ne uzimajte kredite – ova nedjelja nije pogodna za takve stvari. 

Zdravlje 

Nestabilno i promjenljivo vrijeme neće vam odgovarati, a posebno bi stariji Blizanci mogli osjetiti zdravstvene tegobe zbog toga.

Rak

Hrana 

Potreba za uživanjem u hrani, period kada je svaki zalogaj sladak, i kada se posebno uživa baš u slatkišima. Malo vam varenje može praviti problem, pa nemojte pretjerivati ni u čemu. Više biljnih vlakana poboljšaće vam probavu. 

Ljubav 

Ljubav preko posla, ljubav preko društvenih mreža, ljubav preko prijatelja (ili sa prijateljem) – to je ono što čeka slobodne Rakove tokom ovog perioda. Merkur u vašem znaku u dobrom je aspektu sa Jupiterom iz polja ljubavi, pa će biti lako ostvariti, pa i pojačati komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Ipak, za bilo šta ozbiljnije – moraćete da prihvatite da je tempo dešavanja vrlo spor. Jedino što vas brzinski može potrefiti jeste avantura i neki neobavezni kontakti. Pa vi sad, izvolite – kako vam srcu drago. Oni koji su u vezama i brakovima – komunikacija sa partnerom je ove nedjelje vrlo zahtjevna, pogotovo ako ste vi ili druga strana opsjednuti sumnjom i ljubomorom. 

Posao 

Sunce tokom ove sedmice ulazi u vaš znak i zajedno sa Merkurom koji je već neko vrijeme tu – imaćete priliku da istaknete sebe i pokušate da izbijete u prvi plan. Ipak, ne računajte na to da će vam biti lako, jer postoje osobe sa kojima je teško dogovoriti se, i koje vam non stop nešto zamjeraju, traže dlaku u jajetu ili vas pritiskaju nerazumnim zahtjevima. Samo polako, sve ovo ide ka pozitivnom razrješenju. Dobra je nedjelja da pokrenete neke svoje planove, bez obzira na početne teškoće. 

Novac 

Prilike za zaradu su dobre i sigurno je da će se više novca sliti u vaše džepove. Ipak, mora se priznati da ga vi sa jakim entuzijazmom i trošite…. 

Zdravlje 

Kod mlađih Rakova – uglavnom dobra zdravstvena situacija. Stariji će imati meteoropatske tegobe, naročito su naglašeni problemi sa pritiskom.

Lav

Hrana 

Znatno povećanje apetita tokom perioda tranzita Venere kroz vaše polje ličnosti. Da, sa ovom Venerom ćete svakako biti šećerni i medni, ali potrudite se da ne budete u varijanti "poješću sve kolačiće". Probajte malo i voće – i ono je slatko…. 

Ljubav 

Vi umijete biti skandal majstor i "drama queen" ali bilo bi baš dobro kada biste tokom ove sedmice malo smanjili doživljaj….Opozicija Venere iz vašeg znaka i Marsa iz polja ozbiljnih partnerstava može itekako da prodrma temelje vašeg odnosa, pa je potrebno obazrivo rukovati sa ovim energijama. Dakle, ako nećete da uđete u period burnih svađa, koji može završiti i prekidima, onda se potrudite da boravak Venere u polju ličnosti iskoristite na taj način što ćete svu silinu i vatru vaše ljubavi usmjeriti ka partneru. On će itekako na to umjeti da odgovori na pravi način. Ako ste slobodni, za vas nema brige uopšte. Oko vas se vrti jato udvarača, vi birajte šta vam je po volji…. 

Posao 

Oni preko puta vas, bilo da su kolege, saradnici, nadređeni – isisavaju vam energiju, nerviraju vas za sve pare, bodu vas u mozak. Možete da zaričete, a i ne morate. U prvom slučaju – spremite se na obračun i ratovanje….u drugom – biće varijanta – tresla se gora, rodio se miš. U prevodu – sve će leći na svoje mjesto i zaboraviće se, kao da ga nije ni bilo. Nemate sada dovoljno aduta za borbu, bolje se povucite, iako vam to neće biti po volji…. 

Novac 

Apetit vam se otvorio i po pitanju novca. Da, pare će vam dolaziti. Ali, vi ćete ih trošiti kao da je taj bunar nepresušan. A nije, bolje ostavite neki dinar sa strane...

sreca

ilustracija

Zdravlje 

Stariji Lavovi – krvni sudovi, holesterol, šećer. Ne igrajte se sa svojim zdravljem – kontrolišite se kod ljekara češće! Mlađi – smanjite slatkiše, generalno – hranite se zdravije!

Djevica

Hrana 

Mjesec u svojoj prvoj četvrti u vašem polju ličnosti skreće vam pažnju na promjene u načinu ishrane koje će neki od vas baš u ovoj nedjelji, zdušno prihvatiti. Vrlo brzo će drugačiji režim početi da se odražava i na vaš izgled, ali i na vaše raspoloženje i na to kako se zdravstveno osjećate. 

Ljubav 

Period tranzita Venere kroz vaše polje tajni svakako će i ove nedjelje, ali i na dalje donositi iskušenja zauzetim Djevicama. Baš ove nedjelje, slatke zamke vam idu kroz posao, društvene mreže i prijateljstva….pa vi vidite kako ćete se snalaziti i da li ćete ovo uspjeti da izbjegnete (ukoliko uopšte budete pokušavali). Ako ste jedan od onih, sto posto vjernih tipova, onda ćete tokom ovog perioda uspjeti da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom, i to u znatnijoj mjeri. Ukoliko ste slobodni, sem napomene da se ne uplićete u priče sa zauzetim osobama, imate otvorene mogućnosti za neko poznanstvo na putu ili sa osobom koju upoznajete preko nekog od rodbine, iz komšiluka…. 

Posao 

Nerviraćete se zbog posla, vjerovatno najviše zbog toga što će obaveza biti preko glave, a vas su nekako svi ostavili na cjedilu. Ovo može biti i period kada vaše kolege odlaze na godišnji odmor, ostavljajući vam gomilu nezavršenih stvari koje morate obaviti i pored redovnih obaveza. Nije onda ni čudo što ćete se iscrpljivati do nekih krajnjih granica, i to najviše mentalno. Baš iz svega navedenog, toliko će u vama početi da jača potreba da promijenite nešto, da ćete se pokrenuti bukvalno sto na sat. 

Novac 

Obrni, okreni – šta god da uradite, koliko god da se stisnete ispada da vam uvijek fale pare, ili da ste na samoj granici….Nije to neka velika mudrost – ili su premali prilivi….ili ste vi preveliki trošadžija… 

Zdravlje 

Neki stari bolovi mogu početi da boluckaju ponovo – a najviše ono što se vezuje za kičmu, stomak, zglobove.

Vaga

Hrana 

Venera, vaša vladarka u tranzitu kroz znak Lava, skreće poglede na vas, pa imate želju da budete u top formi ! Doduše, teško ćete uspevati da se odreknete slatkiša, jer to je maltene pa nemoguće u ovom periodu, ali ćete u svemu ostalom itekako biti disciplinovani ! 

Ljubav 

Venera se nalazi u vašem polju prijatelja, Mars u polju ljubavi i zabave. Njihova opozicija govori o mogućnosti da malo pomiješate ljubav i prijateljstvo u ovom periodu…Takođe, slijedi vam atak udvarača preko društvenih mreža, a prilikom izlazaka – nećete moći živi da ostanete od osoba koje će se vrzmati oko vas pokušavajući da vas osvoje… Ludujte, provodite se, dajte malo sebi na volju – potrebno vam je da zablistate! Što se tiče onih u vezama i brakovima, ako nećete da se svađate – onda mijenjajte nešto! Otputujte zajedno, izađite – budite u pokretu, oboma vam je potrebno da razbijete svakodnevicu. Onda ni svađa neće biti…. 

Posao 

Vrijeme je da potražite podršku drugih. Neće vam baš svi izaći u susret, ali će biti dovoljno onih na koje možete da se oslonite. Takođe, pravi je trenutak da se razmisli o svojoj karijeri, trenutnoj poziciji…i da se nešto uradi po pitanju poboljšanja. Vrijeme je i da razgovarate, pregovarate, dogovarate se. Ukoliko ste privatnik, imaćete neku manju problematiku, koju ćete uspješno riješiti, ali će sve biti začinjeno velikom dozom nervoze. Ukoliko radite za druge – bićete u kontaktu sa zahtjevnim i teškim saradnicima. 

Novac 

Kojom god vam brzinom novac stizao, vi ćete uspijevati istom, ili još većom – da ga potrošite. Nije pravi trenutak za neke rizične finansijske poteze… 

Zdravlje 

Obrni, okreni - jedno te isto i ove sedmice. Kod mlađih su potrebne promjene u životnim navikama, a stariji moraju da obrate pažnju na holesterol, šećer, generalno – krvne sudove.

slatkisidjevojka

ilustracija

Škorpija

Hrana 

Ne odustajte od zdravih navika po pitanju ishrane – energetske snage vašeg organizma podići će pileće i ćureće meso, riba, jaja, svo zeleno lisnato povrće, ali i paradajz i tikvice. Od mliječnih proizvoda – kiselo mlijeko ili jogurt. Takođe – više se hidrirajte. 

Ljubav 

Opozicija Marsa, vašeg vladara i Venere, vladarke partnerskih odnosa, kao i još uvijek aktuelna kvadratura obje planete sa Uranom, može u nekim odnosima kod zauzetih Škorpija stvarno dobro prodrmati stabilnost. Iako vam drugi aspekti idu u prilog – oni Merkura i Jupitera iz vašeg znaka, budite svjesni da u ovoj nedjelji stvarno treba umjeti stati. Ono što će riješiti svaki problem je komunikacija – pa se vodite savjetom – pričajte, otvoreno, iskreno! Ne svađajte se! Ukoliko ste sami, Venera u polju karijere može da vam donese simpatiju, zagrijanost prema osobi sa kojom radite, ali koja je više nego izvjesno zauzeta. Budite svjesni – sve započeto u ovom periodu nema stabilnosti, koliko god da traje! 

Posao 

Ako nešto ne ide kako valja po pitanju posla, ne dramite i ne gurajte na silu. Ako ne može, ne može. Pritiskom i tvrdoglavošću možete samo učiniti da se stvari dodatno pokvare i zakomplikuju. Nadređeni vas podržavaju, ali ne možda po onim pitanjima koja su vama važna. Šta da se radi – prihvatite pomoć u onom segmentu u kojem se nudi. Možete pokrenuti dogovore i komunikaciju sa stranim firmama, ali će početni koraci biti traljavi. Tu već ne trebate da pustite – ne odustajte, pokušajte ponovo! 

Novac 

Čini vam se da što više jurite stabilnost po pitanju finansija, ona vam sve više izmiče. Prosto – takav je period, snalazite se kako znate i umijete. 

Zdravlje 

Pritisak, ishrana, glavobolja, nesanica, čak su moguće i kratkotrajne prehlade. Povremeno se osjećate baš onako traljavo….

Strijelac

Hrana 

I vi sami itekako znate da morate mijenjati nešto po pitanju ishrane, ali nikako da se nakanite i napravite prvi, ozbiljniji korak. Potrebna vam je hrana koja vam donosi energiju, a ne prazne kalorije. Izbjegavajte namirnice koje u sebi sadrže visok nivo masti i šećera. 

Ljubav 

Ako ste solo, Venera u Lavu radi za vas. U ovoj nedjelji sve će mirisati na avanturu, na ljetnje romanse, na ljubav tamo daleko, na putovanja koja se pamte zbog nekih ljudi i nekih poljubaca…Opustite se! Svako zrno ljubavi koje se pronađe je uvijek dragocjeno, pa čak i ako ga ubrzo vjetar odnese dalje….Ukoliko ste u vezi ili u braku – ove je nedjelje jako malo dovoljno da biste funkcionisali normalno. Ali, moraćete da se potrudite. Oboje. Inače ćete opet otići u onaj vaš stari princip funkcionisanja – nigdje mira i rasprave bez kraja i konca…. 

Posao 

Trenutno vam je na pameti samo finansijska sigurnost. A ta sigurnost je vrlo nesigurna, već neko duže vrijeme. Sve što radite, a što se vezuje za posao u suštini je samo vaš pokušaj da nekako konačno osjetite čvrsto tlo pod nogama i da možete da se opustite. Iz razloga što je to sada maltene pa nemoguće, vrlo ste nervozni, bijesni i na same sebe, ali i na cio svijet. Iz tog razloga može biti problema sa ljudima sa kojima radite, I to pogotovo u drugom dijelu ove sedmice… 

Novac 

Sve je za ovaj segment već rečeno. Ima nekih malenih šansi da nabavite novac koji vam je potreban, ali ćete se ljudski nanervirati u procesu…. 

Zdravlje 

Sem načina ishrane, a on je zaista pod moranje da se promijeni i to što prije, problem vam ove nedjelje mogu praviti i meteoropatske tegobe.

Jarac

Hrana 

Previše ste se vi okrenuli nekoj modernoj ishrani – brzoj hrani, konzerviranim namirnicama, industrijskim mesnim prerađevinama….Kada ste posljednji put napravili PRAVI obrok, sjeli i na miru ga pojeli? Ili – kada ste konzumirali svježe povrće, voće? Ne vodite računa o sebi, ni malo… 

Ljubav 

Ako imate namjeru da rješavate probleme u partnerskim odnosima, zaista je potrebno da razgovarate sa voljenom osobom, koliko god i to bilo bolno. I ne – uopšte ne mora da znači da je vaše mišljenje jedino tačno i ispravno. Vi uopšte ne pokazujete istinsku namjeru da čujete šta vam partner govori i ako to bude tako i ove sedmice, propustićete priliku da riješite neka važna pitanja i nedoumice koje vas muče. U periodu ste kada je strast naglašena kod vas, ali ona može ići na dva načina – ili ćete se strasno svađati, ili strasno voljeti. Vi birajte šta vam je milije. Ukoliko ste usamljeni, sami ste krivi za to. Zainteresovani postoje, ali vi umijete tako lijepo da "zatvorite vrata" da je to pravo čudo…. 

Posao 

Problemi u komunikaciji će biti naglašeni i u segmentu posla. Ništa ne ide u onom pravcu koji biste vi željeli, naglašen je pritisak ili nerazumijevanje, pa ćete se po mnogim pitanjima vrtjeti u krug, realizujući samo jedan dio onoga što ste zamislili. Neko vas može tokom ove nedjelje ostaviti na cjedilu ili vam natovariti gomilu obaveza, zbog kojih ćete besniti u sebi, ali ih ipak rješavati, jednu po jednu. Pokušajte vi da ne presirate druge, pa možda onda ni oni neće presirati vas. 

Novac 

Uložili ste sve svoje snage u finansijski segment, i ne može se poreći – pomaka ima. Ipak, taj pomak nije dovoljan da biste mogli da se opustite…. 

Zdravlje 

Način ishrane je na tapetu i nešto se mora mijenjati. Stariji Jarčevi bi mogli imati tegoba sa stomakom, ali i sa nekim hroničnim problemima.

Vodolija

Hrana 

Izuzetno bi vam prijala riba, potpuno nebitno da li je rječna ili morska – sve zavisi od toga šta više volite. Pored ovoga, valjalo bi konzumirati namirnice sa više gvožđa – zeleno lisnato povrće, cveklu, džigericu, paradajz. 

Ljubav 

Opozicija Venere iz polja partnerstava sa Marsom iz vašeg znaka, pogotovo što su obje planete još uvijek u kvadratu sa Uranom – može djelovati razarajuće na vaše bitne odnose, ukoliko dozvolite da stvari odu u tom pravcu. Kompromis je neophodan, kao i to da ni vi ni partner ne doživljavate neke situacije previše lično. Ovi se aspekti mogu okrenuti i u vatrenost u spavaćoj sobi, pa izvolite – birajte ovaj način! Ukoliko ste sami, možete se toliko zapaliti za nekog da nećete znati gdje udarate. Ovo je itekako jak hemijski koktel koji će leptiriće u vašem stomaku u potpunosti usplahiriti i uzlepršati.Uživajte, prepustite se i ne zaboravite – ne propuštajte, kajaćete se! 

Posao 

Ukoliko vam je baš sada dunulo da pokrećete privatni biznis– izabrali ste dobar period. Ali, isto tako morate biti svjesni da će ovo biti skopčano sa gomilom problema i još više nerviranja. Ako je za utjehu – snagu, intelekt i energiju imate, pa navalite! Generalno gledano – tokom ove sedmice će biti napetosti na relaciji – vi – svi ostali. To “svi ostali” uključuje poslovne partnere, kolege i saradnike, pa se pripremite na naporne i tenzične kontakte sa njima… 

Novac 

Nastavlja se period solidnih zarada i troškova koji vas svaki čas iz zasjede “spopadaju”. Naviknite se, kako znate i umijete...

Zdravlje 

Čini se da kod vas najprije postoji velika mentalna iscrpljenost, od koje ide sve ostalo. Jednostavno – vaš mozak je premoren...

djevojka

ilustracija

Ribe

Hrana 

Sve što je vezano za vašu ishranu, sada se samo i isključivo vezuje za to koliko ste stabilni psihički. A nijeste. Baš iz tog razloga, non stop postoji variranje i trenutno je zaista potrebno da makar probate da se unormalite po ovom pitanju…. 

Ljubav 

Kod slobodnih Riba opet poslovni segment najviše na tapetu kada su nove emotivne prilike u pitanju. No, iako vam se Venera smjestila u polje posla, u nekim je rogobatnim aspektima, pa će vam donijeti ili ljubav sa zauzetom osobom, ili nešto prolazno, neobavezno. Ako nijeste avanturistički tip, teško je da ćete se vi “pronaći” u ovoj nedjelji sa nekim. Doduše, postoji jedna osoba sa kojom biste mogli da zamislite sebe, ali ovo je ili neki bivši partner, ili neko koga poznajete već duže vrijeme. Moguće je da postoji i razlika u godinama….Što se tiče onih koji su u vezi ili braku – ove nedjelje imate šansu da se malo stabilizujete. Doduše, ljubomora će biti prisutna i dalje u vašem odnosu, pa je kontrolišite nekako… 

Posao 

Venera u vašem polju poslovne svakodnevice bi trebala da vam donese dobre kolegijalne odnose i neku lakoću na poslu….ali od toga nema ništa. Opozicija Marsa i Venere prije će donijeti da vas bodu u mozak osobe koje ne vide dalje od sopstvenog nosa i koje su non stop u fazonu “ja pa ja”. Imaćete povremeno želju da nekoj od njih odgrizete glavu, pa bi bilo poželjno da se od takvih želja ipak uzdržite. Vi budite fini i korektni, a kakvi će biti drugi – na to ne možete da utičete… 

Novac 

Ako ste vi zaboravili na dugove, oni nijesu zaboravili na vas. Lijepo će vas ove sedmice podsjetiti da je vrijeme da ispraznite novčanik…. 

Zdravlje 

Realno gledano – jako je mala vjerovatnoća da vam fizički nešto iole ozbiljnije fali. Sve se sada vrti samo oko psihe….

Izvor: Moj astrolog

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.