Podgoričaninu za liječenje i transport kući potrebno 150 hiljada eura
Foto: Privatna arhiva

Apel za pomoć

Podgoričaninu za liječenje i transport kući potrebno 150 hiljada eura

Tridesetosmogodišnjem Podgoričaninu Ivanu Đorđeviću, koji je prilikom boravka u Americi dobio izliv krvi na mozgu, nakon čega je primljen u UCSF Health California San Francisco USA sa diijagnozom Aneurizma anteriorne (Acorn) arterije, repture sa subaraknoidnim krvarenjem, potrebna je pomoć.

Poslije teške operacije obavljene 12. aprila ove godine u UCSF, Ivan, inače dugogodišnji televizijski radnik, i dalje je u komi. Njegovo stanje je trenutno stabilno. Kako bi se nastavilo liječenje i njegov transport u Crnu Goru, potrebno je sakupiti 150.000 eura, prenose mediji.

Ivanov brat, Dragan Đorđević, moli sve ljude dobre volje, a koji imaju mogućnosti, da pomognu.

"Ustanova u kojoj se sada nalazi zahtjeva njegov prebačaj u bolnicu nižeg ranga, u kojoj boravak iziskuje liječenje, koje familija nije u mogućnosti da finansijski iznese. Jedini izbor koji imamo je da ga transportujemo u Crnu Goru, gdje Ivan ima zdravstveno osiguranje i nastavimo da ga liječimo u našoj državi, u krugu njegovih najbližih", kazao je Dragan.

Za sve ljude koji mogu da pomognu otvoren je žiro račun kod NLB banke - br. 530-0000200099532-79, na ime Ivan Đorđević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.