Zbog greške u tetovaži majka promijenila sinu ime
Foto: Ilustracija

Manje bolno rješenje

Zbog greške u tetovaži majka promijenila sinu ime

Noćna mora svakog ko se tetovira je da mu pogrešno napišu ime ili poruku koju će cio život nositi na koži.

Šveđanka Johana Džizel Sandstrom odlučila se na očajnički potez nakon što je tatu majstor istetovirao na ruci pogrešno ime njenog sina. 

Grešku je primijetila tek kad je došla kući iz tatu studija. Umjesto Kevin na njenoj ruci je pisalo Kelvin, piše The Sun a prenosi Radio Sarajevo. 

Kada se vratila u studio da se žali, majstor se samo nasmijao i rekao da ne može ništa da učini, osim da joj vrati novac. 

Odlučila je da ukloni tetovažu. Međutim, ispostavilo se da je to komplikovan postupak, pa je odlučila da promijeni ime svom djetetu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.