Srpski košarkaš u zagrljaju Dženifer Lopez (FOTO)
Boban Marjanović

Svojom visinom zasjenio njenu ljepotu

Srpski košarkaš u zagrljaju Dženifer Lopez (FOTO)

Nema koji muškarac u Srbiji mu na ovome ne zavidi!

Srpski košarkaš Boban Marjanović popularan je gdje god da se pojavi.

Tako je bilo i juče kada je na zabavi bio sa suprugom i Dženifer Lopez. Poznat kao džin čak i među košarkašima, Bobi je svojim izdanjem zasjenio nevjerovatnu ljepotu latino dive.

Bobi i Dženifer su se prijatno družili tokom večeri u Las Vegasu, a kasnije i slikali.

Ono što svakako upada u oči jeste naravno njegova visina, koja u potpuno drugi plan stavlja lepotu Džej Lo.

Iako je tokom provoda Bobi bio sa suprugom, američki mediji odmah su "poveli raspravu" kako je došlo do slikanja, a dilemu je otklonio Tobijas Haris, najbolji prijatelj Marjanovića i takođe košarkaš Klipersa.

"Kada se toliko plašiš da priđeš slavnoj ličnosti koju obožavaš, pa umjesto toga pošalješ svog najboljeg prijatelja u Vegas da to uradi za tebe", napisao je Haris na svom Tviter profilu.

Izvor: Super žena

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.