Ulaz zabranjen: U Pioniru neće biti navijača Budućnosti
Foto: KK Budućnost Voli

Ulaz zabranjen: U Pioniru neće biti navijača Budućnosti

Crvena zvezda saopštila je da će ulaz na tribine B i D bi besplatan za prve dvije utakmice finalne serije plej-ofa ABA lige protiv podgoričke Budućnosti. Takođe, u skladu sa propozicijama takmičenja i preporukom MUP Republike Srbije, u Pioniru neće biti navijača crnogorskog sastava.

"Utakmice koje u Beogradu organizuje KK Crvena zvezda mts proglašene su utakmicama 'visokog rizika' tako da nikome od navijača KK Budućnost VOLI koji budu došli organizovano ili samoinicijativno u Beograd neće biti dozvoljen ulazak u dvoranu", dodaje se. 

Srpski i regionalni šampion dočekuje prvaka Crne Gore u ponedjeljak od 19 časova, odnosno narednog dana trideset minuta ranije. 

"Pred obije utakmice kapije dvorane biće otvorene dva časa prije početka, a KK Crvena zvezda mts apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da dođu ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima", saopšteno je iz beogradskog tima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.