Marija Šerifović u Australiji: Traži se karta više za koncerte (FOTO)
Marija Šerifović

Priprema za koncert u Areni

Marija Šerifović u Australiji: Traži se karta više za koncerte (FOTO)

Marija Šerifović najavila je veliki beogradski koncert u Štark Areni 24. maja i odmah zatim otputovala na australijsku turneju.

Pop zvijezda održala je dva koncerta u Pertu i Melburnu, a o tome koliko je bilo interesovanje za njenim nastupima govori i činjenica da se za oba koncerta tražila karta više.

Šerifovićeva je svojom moćnom interpretacijom i hitovima poput "Deo prošlosti", "Sama i nervozna", "11", ali i najnovijom "Nije ljubav to" privukla na hiljade naših sunarodnika na dalekom kontinentu koji su od početka do kraja koncerata pjevali uglas sa njom.

Foto: Promo

Mariju u sklopu australijske turneje još očekuju koncerti u Gold Kostu i Sidneju, nakon čega se vraća u Srbiju kako bi nastavila sa pripremama za Arenu.

Foto: Promo

Izvor: Pink

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.