Bajčetić: Predizborna zloupotreba koja će afirmisati preduzetnike bliske DPS-u
Nikola Bajčetić

Bajčetić: Predizborna zloupotreba koja će afirmisati preduzetnike bliske DPS-u

Projekat “Šansa za posao“, koji su danas predstavili Zavod za zapošljavanje Crne Gore i Investiciono razvojni fond, u saradnji sa Glavnim gradom, još jedna je u nizu predizbornih zloupotreba, koji će vjerovatno afirmisati samo preduzetnike bliske DPS-u, kazao je Nikola Bajčetić, odbornik DF u Skupštini Glavnog grada.

U DF-u sumnjaju da rukovodstvo Glavnog grada kroz više oblika raznih zloupotreba po svaku cijenu pokušava da zadrži vlast u Podgorici.

“Zato imamo nekontrolisane isplate jednokratnih novčanih pomoći u poslednjim mjesecima, iza kojih se iz Glavnog grada pravdaju da podatke kome i zbog čega isplaćuju sredstva ne mogu saopštiti zbog Zakona o zaštiti ličnih podataka. A vjerujem da če nakon smjene vlasti u Glavnom gradu biti repriza scenarija iz Berana, kada je po sličnoj matrici 2012. godine jednokratne novčane pomoći dobijao veliki broj rukovodioca lokalnih preduzeća iz DPS-a. Jer, ono što je zajedničko svim funkcionerima DPS-a, jeste nesolidarnost ka najugroženijem sloju društva i odraz licemjerne politike prema državi i budžetu”, kazao je Bajčetić.

On se osvrnuo na to da Stijepović konstantno ističe kako je za vrijeme njegovog mandata realizovan veliki broj investicija, te da je napravljen iskorak u zapošljavanju.

“Što je djelimično i tačno, kada je u pitanju zapošljavanje DPS kadrova u jedinicama lokalne samouprave, a naročito u javnim preduzećima.  No, ipak predstavlja vrijeđanje inteligencije građanki i građana Podgorice, kada Stijepović govori o velikom broju investicija. A ovo iz razloga što Stijepović nije ispunio ni polovinu onoga što je najavljivao tokom predizborne kampanje prije četiri godine, a javnosti radi, najavljena je izgradnja kolektora, vise vrtića, doma za stare”, naveo je Bajčetić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.