Bajčetić: Insistiraćemo na raspodjeli resora dogovorenih 2020. godine
Nikola Bajčetić

Bajčetić: Insistiraćemo na raspodjeli resora dogovorenih 2020. godine

Poslanik DF (Demokratski front), Nikola Bajčetić, saopštio je da PZP (Pokret za promjene) čvrsto stoji pri pozicijama koje su dogovorene u oktobru 2020 godine, u okviru koalicije “Za budućnost CG” nakon parlamentarnih izbora.

“Podsjećamo javnost da je tada, u okviru dogovora, našoj stranci pripalo mjesto potpredsjednika Vlade za koordinaciju reformi službi bezbjednosti.

Takođe, u septembru ove godine, tokom pregovora parlamentarne većine, u kojim smo odustali od nekih drugih zahtjeva, ponovili smo naše zahtjeve vezane za koordinaciju reformi službi bezbjednosti, imajući u vidu tešku situaciju u kojoj se naša zemlja nalazi.

Reforma službi bezbjednosti zahtjeva posebnu hrabrost i znanje, a ovo iz razloga što se, pogotovo u današnjim vremenima, Crna Gora suočava sa izuzetno teškim unutrašnjim, ali i spoljašnjim izazovima. Mi u PzP-u smo vrlo svjesni te situacije, ali i težine koju nosi ova pozicija. Zato smatramo da je lider PzP-a Nebojša Medojević spreman da preuzme odgovornost“, naveo je Bajčetić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.