Lučesku: Ekipa Crne Gore dobra, očekujem spektakularan meč
Mirčea Lučesku, foto: Anadolija

Utakmica CG- Turska

Lučesku: Ekipa Crne Gore dobra, očekujem spektakularan meč

U Podgorici će večeras biti odigrana prijateljska utakmica između fudbalskih reprezentacija Crne Gore i Turske.

 Izabranici selektora Mirčea Lučeskua juče ujutru su doputovali u Podgoricu gdje su sinoć i obavili trening na Gradskom stadionu. U najavi meča, selektor Turske poručio je da odlično poznaje ekipu Crne Gore i da očekuje spektakularan meč.

Lučeskua su u press centru Gradskog stadiona dočekali brojni predstavnici medija. Novinare iz Turske zanimalo je stanje u ekipi, kao i pojedinačan učinak određenih igrača. 

Govoreći o utakmici sa Crnom Gorom, Lučesku je imao samo riječi hvale za sutrašnjeg protivnika. 

"Crna Gora je dobra ekipa i mislim da do sada nisu prikazali najbolje prednosti koje posjeduju. Riječ je o mladoj ekipi, igrači su približno istog godišta. Fizički su jako dobri i na evropskom nivou su iznad neke srednje vrijednosti. Smatram da će se Crna Gora za dvije godine pokazati u najboljem svijetlu. Odlično poznajem sve crnogorske igrače i veoma cijenim ekipu Crne Gore“, bile su riječi turskog selektora. 

Najavio je i da će meč biti prilika da što više igrača dobije minutažu. 

"Očekujem spektakl, da bude izvrstan meč. Mislim da će biti izvjesnih promjenama u sastavima oba tima, više igrača će dobiti priliku, ali to neće uticati na spektakl koji očekujem", kazao je Lučesku. 

Početak meča zakazan je za 19.10 časova, a sudiće ga Milorad Mažić iz Srbije. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.