Estradna nepravda: Svi se drogiraju, samo Darko nadrlja
Foto: Mondo

Goga Sekulić o kolegama

Estradna nepravda: Svi se drogiraju, samo Darko nadrlja

Pevačica Goga Sekulić rekla je za domaću štampu da ne razume zašto se vodi hajka protiv pojedinaca, kada "99 odsto" estrade konzumira opijate.

"Svi živi se drogiraju, za mene to nije normalno. Nije mi jasno zašto napadaju jednu, ili dvije osobe, kada se 99 odsto estrade drogira. To je javna tajna, a svi se prave ludi pa na kraju strada neko ko nije ni kriv, ni dužan," rekla je ona za Alo.

"Vjerujem da je Darku ta afera namještena, on je moj dragi kolega i izuzetno ga volim i poštujem. Srećemo se na aerodromima pošto i dalje radi punom parom, rekla sam mu - tebra, pusti, nemoj da se nerviraš," rekla je ona.

Pjevačica je u istom intervjuu demantovala da je raskinula vezu sa Urošem Domanovićem, i rekla da još uvijek ne razmišlja o svadbi.

"Voljela bih prvo da ostanem u drugom stanju, a još bi bilo bolje da dobijem trojke," rekla je ona.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.