Stefan Milenković ponovo u Kotoru, u ulozi pedagoga

Stefan Milenković ponovo u Kotoru, u ulozi pedagoga

Kotorska Koncertna Sezona već treću godinu za redom priređuje bogat umjetnički program tokom zimskih mjeseci u Kotoru a ovog puta nešto izvanredno, saopšteno je iz Kotorarta.

U pitanju je masterclass čuvenog svjetskog violiniste, Stefana Milenkovića.

Masterclass-ovi će se održavati u koncertnoj dvorani muzičke škole “Vida Matjan” u Kotoru, 28., 29. i 30.01.2018.godine.

"Svi đaci, studenti kao i ostali zainteresovani polaznici, mogu poslati prijavu na mail [email protected] (koordinator koncertne sezone). Polaznike seminara očekuje 3 radna dana kao i završni koncert zakazan za 30.01. u koncertnoj dvorani muzičke škole, crkvi Sv. Duha", saopšteno je.

“Presretni smo što organizujemo seminar ovako istaknutog svjetskog umjetnika kakav je violinista Stefan Milenković a fenomenalni odziv mladih umjetnika nam je dokaz da ulažemo u kvalitetne programe. Nestrpljivo očekujemo početak časova a svim polaznicima seminara želimo dobrodošlicu u našu školu kao i u Kotor “ – istakla je direktorica muzičke škole, Laura Jovanović.

Masterclass se organizuje u oviru treće Kotorske Koncertne Sezone čiji su organizatori muzička škola “Vida Matjan” iz Kotora i međunarodni festival KotorArt-Don Brankovi dani muzike.

Organizacioni tim Kotorske Koncertne Sezone najavljuje bogatu sezonu kako dječijih, školskih koncerata, tako i gostujućih umjetnika iz regiona i svijeta. Takođe, nastavljaju sa praksom da što više umjetnika koji dođu da predstave svoju umjetnost, takođe i održe seminar za sve đake kako bi stekli neophodno iskustvo, vještine i znanje za budući život muzičara. Sve informacije o koncertima i seminarima možete naći na facebook stranici muzičke škole Vida Matjan kao i na sajtu www.vidamatjan.me

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.