Bečić: Nadam se rastu broja sklopljenih brakova, novorođenčadi, odličnih đaka, talenata...
Aleksa Bečić

Novogodišnja čestitka građanima CG

Bečić: Nadam se rastu broja sklopljenih brakova, novorođenčadi, odličnih đaka, talenata...

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić čestitao je građanima i građankama Novu 2018. godinu.

"Želim, takođe, da ponoć dočekate u svojim kućama, na trgovima naših gradova i drugim prigodnim mjestima, u miru i ljubavi, okruženi vašim najmilijima, radosni, sa osmjesima na vašim licima, koji će biti predskazanje na ličnom, poslovnom i svakom drugom planu uspješnih 365 dana koji nam dolaze u susret", poželio je Bečić.

On je kazao da priželjkuje iako će zahvaljujući Vladi Crne Gore, prva “čestitka” koju će građani dobiti večeras biti povećanje PDV-a, a time i pad životnog standarda, da Nova godina, sa svojom simbolikom obnove, "učini i da se u našoj zajedničkoj kući, našoj Crnoj Gori, sveukupno stanje konačno počne mijenjati na bolje".

"Preduslov za to su decenijama čekane političke promjene, koje će predvođene mladim i nekompromitovanim ljudima sigurno uslijediti u nastupajućoj godini. Vjerujem da je 2018. godina predodređena da bude godina Pobjeda, a ne podjela, godina koja ce označiti kraj jedne mračne ere i otvoriti novo razdoblje u crnogorskoj istoriji, razdobolje koje po prirodi stvari mora pripasti i novim ljudima. Novo vrijeme za mladost, novo vrijeme za nove ljude, siguran sam da ce biti obilježje i političkih procesa u nastupajućoj godini", kazao je Bečić.

Vjeruje da će 2018. godina biti godina prilika da "smanjimo broj nezaposlenih, siromašnih, beskućnih, bolesnih, ubijenih, te onih koje je sticaj nepovoljnih okolnosti natjerao ili ohrabrio na ponašanje protivno zakonima naše države".

Bečić se nada rastu broja sklopljenih brakova, novorođenčadi, odličnih đaka, talenata i većoj brizi za njih od strane države, jer su oni garant sigurne budućnosti Crne Gore.

"U to ime, svakoj građanki i svakom građaninu Crne Gore od srca čestitam Novu 2018. godinu i želim svaki prosperitet", zaključio je Bečić.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.