Vuko Borozan imao udes, autom sletio s puta

Vuko Borozan imao udes, autom sletio s puta

Lijevi bek makedonskog Vardara, Vuko Borozan, sinoć je doživio saobraćajni udes.

Do nesreće je, navodno, došlo kada je 23-godišnji Cetinjanin u blizini rodnog grada na zaleđenom putu izgubio kontrolu nad vozilom i sletio sa puta.

Prema prvim informacijama, nije doživio teže povrede, ali se ugruvao i povrijedio butni mišić, pa je moguće da pauzira dva mjeseca.

Borozan će danas kada je trebalo da se pojavi u vili "Gorica" da primi nagradu za sportistu godine, odraditi dodatne ljekarske preglede, kako bi se vidjelo koliko mora da pauzira.

Crnu Goru u januaru očekuje nastup na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj.

Vijesti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.