Požar u porodičnoj kući na Zagoriču
Foto: Antena M

Brzom intervencijom spriječeno širenje

Požar u porodičnoj kući na Zagoriču

Službi zaštite i spašavanja oko 14 sati stigla je dojava da je došlo do požara u jednom stambenom objektu u naselju Zagorič u ulici Ludviga Kube.

U požaru je oštećen pomoćni objekat i dio drva za ogrijev.  

"Na lice mjesta izašla su četiri vozila sa devet članova posade. Na lice mjesta ekipe su zatekle pomoćni objekat uz kuću zahvaćen požarom koji je prijetio da se prenese na krov kuće što je brzom intervencijom spriječeno. Požar je lokalizovan u 14.27 minuta", kazao je za Antenu M Andrija Čađenović iz podgoričke Službe zaštite.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.