Vidovnjak pogodio pobjedu Trampa, a za 2018 predviđa pad eura, Kim Džong Una, zemljotres i požare
Foto: Daily Mail

Vidovnjak pogodio pobjedu Trampa, a za 2018 predviđa pad eura, Kim Džong Una, zemljotres i požare

Prošle godine pogodio je da će na američkim izborima pobijediti Donald Tramp. Kreg Hamilton Parker, samozvani britanski vidovnjak koji je predvidio pobjedu Donalda Trampa na američkim predsjedničkim izborima, objavio je svoja predviđanja za 2018. godinu.

Prema njegovim prognozama, svijet očekuje jedna od najturbulentnijih godina u posljednje vrijeme, prenosi Sputnik.

Svoja predviđanja podijelio je u pet kategorija:

1. KLIMATSKA PREDVIĐANJA

Vulkan Vezuv će proraditi, zbog čega će biti neophodna evakuacija Napulja. Jak zemljotres pogodiće Novi Zeland. Svijetom će se širiti požari i rekordan broj uragana.

2. POLITIČKA PREDVIĐANJA

Sjevernokorejskog lidera Kim Džong Una svrgnuće narod, a on će najvjerovatnije pobjeći u Kinu. Amerika će biti upletena u skandal masovne prevare u poslovanju kriptovalute bitkojn. Teroristi će se obrušiti na jednu od evropskih prijestonica, i to vazdušnim hemijskim napadom.

3. EKONOMSKA PREDVIĐANJA

Velika bankarska kriza pogodiće Italiju. Zbog jakog pada kursa evra, doći će do velikih nereda širom Evrope. Posle Velike Britanije, iz Evropske unije izaći će i Italija i Danska.

4. PREDVIĐANJA ZA SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE

Propašće pokušaj opoziva Donalda Trampa, a on će postati još popularniji. Umjesto zida prema Meksiku, granicu će nadzirati dronovi i senzori. Veliki požar zadesiće Las Vegas.

5. PREDVIĐANJA ZA VELIKU BRITANIJU

Zbog „bregzita“, Žan-Klod Junker će se povući iz politike. Laburistički vođa Džeremi Korbin izgubiće popularnost, a Tereza Mej će ostati premijer. Princ Hari će se vjeriti. Biće osnovana nova politička stranka, ali će biti nastavljeni i teroristički napadi.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.