Božić u Njujorku: Sprema se jelka od 23 metra
Prošlogodišnja jelka

U Pensilvaniji

Božić u Njujorku: Sprema se jelka od 23 metra

Radnici u Pensilvaniji danas će isjeći jelku odabranu da bude okićena u Njujorku za vrijeme božićnih praznika.

Božićna jelka visoka 23 metra koja je odabrana da se nađe ove godine ispred centra „Rokfeler“, biće isječena danas i stići će u subotu u prikolici u Njujork, prenosi AP.

Jelka koja u prečniku ima 15 metara biće ukrašena sa više od 50.000 svjetiljki, a na vrhu će imati „Svarovski“ zvijezdu.

To je 86. jelka koja će ukrašavati centar Menhetna, a treća po redu koja stiže iz Pensilvanije. Drvo će, kako agencija navodi, zasijati 29. novembra i tako sijati do 7. januara.

RTS

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.