Polugola Soraja zgrozila Crnogorce, Alternativa traži da se Pinku zabrani rad
Foto:Screenshot

Nemprimjeren sadržaj

Polugola Soraja zgrozila Crnogorce, Alternativa traži da se Pinku zabrani rad

Alternativa CG je Agenciji za elektronske medije uputila pritužbu na rad televizije Pink M. Ovog puta zbog starlete Soraje koja je u sinoćnjoj emisiji bila polugola.

Iz Alternative su u prigovoru Agenciji naveli da televizija PINK M emitovanjem neprimjerenog sadržaja narušava kvalitet TV programa u Crnoj Gori.

"Postoji mnogo primjera kršenja osnovnih postulata kulture i novinarske etike, ali mi ćemo se fokusirati samo na nekulturan sadržaj koji emituju svakog dana. U emisiji "Amigi Show" emitovanoj 07.11.2017. u terminu od 22.30h jedna od gošći koja se odaziva na ime "Soraja" bila je polugola, obnaženih grudi u toku čitave emisije. Napomenućemo da u tom terminu televiziju gledaju i maloljetna lica. Takođe, u emisiji "Zadruga" koja se emituje svakog dana konstantno se potenciraju svađe, uvrede i psovanje. Prošli put kada smo se žalili na emitovanje ovakve vrste programa u emisiji "Farma", na našu inicijativu TV PINK M je kažnjena opomenom", istakli su iz Alternative.

Zahtijevaju da se TV PINK M zabrani rad do daljnjeg, sve dok svoju programsku šemu ne prilagodi uslovima i propisima Agencije za elektronske medije. 

U pomenutoj emisiji su čak i mjerili obim grudi, što je redovan koncept...

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.