Zaposleni Telenora trčali da podrže društveno odgovorne projekte

Zaposleni Telenora trčali da podrže društveno odgovorne projekte

Više od osamdeset zaposlenih u Telenoru, zajedno sa članovima svojih porodica, učestvovalo je danas u Trci zadovoljstva, održanoj u okviru 24. Podgoričkog maratona.

2​​​​​​Kompanija Telenor četvrti put učestvuje u trci, a ove godine prijavio se rekordan broj zaposlenih. Stazu dugu pet kilometara zaposleni su pretrčali kako bi pomogli društveno odgovorne projekte, pa će Telenor i Telenor Fondacija i ove godine donirati po pet eura za svaki pređeni kilometar. Prikupljena sredstva biće uložena u kupovinu računarske opreme koja će biti donirana dnevnim centrima za djecu sa smetnjama u razvoju",saopštili su iz Telenora.

Podsjećaju da je, novac sakupljen učešćem u prošlogodišnjoj trci uložen u opremanje Resursnog centra za djecu i mlade ,,Podgorica“. Prethodnih godina,  sredstva su poslužila za uređenje parka na Ćemovskom polju, koji je dobio novi mobilijar i raznovrsnije sadržaje.

Učestvovanje u Trci zadovoljstva jedna je od društveno odgovornih aktivnosti koje Telenor sprovodi sa ciljem pružanja podrške zajednici u kojoj posluje. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.