Telenor omogućio korišćenje aplikacije
Foto: Telenor

U ponudi još dvije besplatne aplikacije

Telenor omogućio korišćenje aplikacije "Uči doma" besplatno

Telenor je svojim pripejd i postpejd korisnicima omogućio da od danas besplatno aktiviraju mjesečni dodatak ,,Uči doma“, i tako dobiju deset gigabajta interneta za pristup nastavnom sadržaju i video lekcijama na istoimenoj platformi i aplikaciji.

"Želimo da omogućimo svim đacima u Crnoj Gori da besplatno pristupe nastavnom sadržaju online, bez brige o troškovima za potrošnju interneta. Ova naša inicijativa usmjerena je na učenike i njihove roditelje, kojima želimo da olakšamo trenutnu situaciju i učenje na daljinu učinimo što dostupnijim svima", kaže Brano Đurović, direktor Marketinga u Telenoru.

Iz ove kompanije su naveli da to je još jedna od inicijativa koje oni uvode u vanrednim okolnostima, kako bi omogućili građanima Crne Gore da ostanu povezani, istovremeno štiteći svoje zdravlje i zdravlje svojih najbližih.

U saopštenju su naveli da su se na ovaj korak odlučili kako bi korisnicima učinili još ugodnijim boravak u samoizolaciji, te su omogućili besplatan pristup i dodatnih 10 gigabajta gratis na aplikaciju "Nickelodeon", popularni servis za gledanje dječijih programa i igranja igrica.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.