Telenor fondacija, sindikat i zaposleni doniraju preko 30.000 eura za borbu protiv koronavirusa
Telenor

Telenor fondacija, sindikat i zaposleni doniraju preko 30.000 eura za borbu protiv koronavirusa

Telenor fondacija donirala je 25 000 eura Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti, kao doprinos suzbijanju epidemije koronavirusa. Osim toga, članovi sindikata Telenora, kao i ostali zaposleni u kompaniji, donirali su još gotovo 7 000 eura u iste svrhe, saopšteno je iz ove kompanije.

Na taj način, kompanija kako se navodi u saopštenju, želi da pomogne zdravstvenom sistemu Crne Gore da se što efikasnije izbori sa epidemijom i podrži zdravstvene radnike koji štite sve nas.

"Pridržavajući se preporuka nadležnih, uz solidarno i zajedničko djelovanje, i pojedinci i  kompanije mogu doprinijeti bržem prevazilaženju ove situacije", kažu iz Telenora.

Telenor je dodaje sem već uvažio pojedinačne zahtjeve zdravstvenih institucija i organizacija, ustupivši im telefone i besplatne telefonske linije, i nastaviće da doprinosi što snažnijem odgovoru društva na nastali izazov.

"Kao kompanija koja pruža usluge od velikog značaja u trenutnim okolnostima, Telenor već sedmicama sprovodi odgovarajuće mjere kako bi se zaštitilo zdravlje korisnika i zaposlenih, i u potpunosti je posvećen neometanom pružanju usluga korisnicima", saopšteno je iz kompanije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.