Uhapšeni Barani: Prijetili ženi da će joj zapaliti kuću i polomiti auto ukoliko im ne preda novac
Ilustracija

Državljanka SAD

Uhapšeni Barani: Prijetili ženi da će joj zapaliti kuću i polomiti auto ukoliko im ne preda novac

Barska policija je juče, u kratkom vremenskom periodu, nakon blokade lica mjesta identifikovali i uhapsila I.M. (22), D.H. (20) i E.B. (20), iz Bara, zbog sumnje da su počinili krivično djelo iznuda u pokušaju.

Oni su, kako se sumnja, oko 20,30 časova u naselju Brbot, Stari Bar, po dogovoru, parkirali dva automobila marke „VW Turan“ i „Audi A-4“ u neposrednoj blizini porodične kuće E.D. iz SAD-a, u cilju opservacije, čekajući da se vrati kući.

"Nakon dolaska oštećene ispred kapije porodične kuće, osumnjičeni koriste trenutak kada oštećena zaustavlja svoje vozilo iz kojeg izlazi njen suprug, nakon čega prilaze vozilu i oštećenoj, kako se sumnja, upućuju ozbiljne prijetnje da im preda novac, jer su uvjereni da oštećena posjeduje novac zato što je američki državljanin. Tom prilikom, sumnja se, osumnjičeni nastavljaju sa upućivanjem pretnji da će oštećenoj zapaliti kuću i slomiti vozilo ukoliko im ne preda novac koji ima kod sebe. Nakon toga, u zaštitu supruge i maloljetne ćerke koja se nalazila sa njima, staje suprug J.Č. Osumnjičeni se udaljavaju sa lica mjesta u nepoznatom pravcu", saopštila je danas Uprava policije.

Kako se dodaje, o događaju je obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, koji je naložio da se ova lica liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da su počinila krivično djelo iznuda u pokušaju.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.