Noviteti na Instagramu: Video snimci dobijaju opciju koju su korisnici dugo čekali!
Ilustracija

Noviteti na Instagramu: Video snimci dobijaju opciju koju su korisnici dugo čekali!

Omiljena aplikacija za pregledanje fotografija dobiće novu opciju!

Nakon što je svojom "Stories" opcijom Instagram sakupio više od 100 miliona dnevno aktivnih korisnika, vrijeme je za nešto novo. Prema ruskom T Journal onlajn magazinu biće to emitovanje videa uživo. "Stories" će i dalje biti glavne, jer će se preko njih odvijati "strimovanje", a takvi kružići imaće "Live" oznaku na sebi.

Kao i sve Instagram opcije i ova će nuditi snimanje prednjom ili zadnjom kamerom, a za sada se ova opcija zove "Insta!" i radi prilično slično kao Facebook Live. Prema objavljenim slikama vidi se da će "Insta!" opcija prenosa videa uživo moći i da se zakaže u određeno vrijeme.

Instagram još uvijek nije komentarisao ništa, ali se najava očekuje u narednim nedjeljama za iOS i Android, a potom i za Windows 10 Mobile uređaje.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.