Glamurozna vjenčanica o kojoj svi pričaju (FOTO)
Foto: Profimedia

Hrabra kreacija

Glamurozna vjenčanica o kojoj svi pričaju (FOTO)

U Njujorku je trenutno u toku Nedelja mode za vjenčanice - to je doba godine kada se vrhunski dizajneri vjenčanica širom svijeta okupljaju i predstavljaju svoje najbolje modele. Malo je reći da modne piste pršte od romantike, cirkona i lepršavih materijala, ali ove godne je jedna vjenčanica izazvala najviše pažnje.

Izraelski kreator Alon Livni je predstavio glamuroznu vjenčanicu koja od pozadi izgleda gotovo kao i svaka druga romantična, lepršava toaleta.

ven21000x0

Foto: Profimedia

Međutim, sprijeda se vidi da je ovaj kreator ukombinovao dvije potpuno nespojive stvari - kupaći kostim i vjenčanicu. Rezultat je zaista sjajan!

ven11000x0

Foto: Profimedia

Kreator je ovim potezom pokazao da vjenčanica više ne mora nužno da predstavlja nešto nevino i čedno, već da mlada ima pravo da se osjeća seksi i zavodljivo dok korača ka oltaru, piše britanski "Independent". Haljina je dobila naziv "Raj" i možemo da kažemo da joj baš pristaje.

Dizajner je objasnio da je sam bodi, koji je ukrašen svjetlucavim kristalima, prilično udoban i da u planu ima da haljinu prodaje sa malo većom "suknjom" koja će prekrivati noge. 

Neki modni kritičari su ovaj potez nazvali ekstremnim, ali gotovo da nema negativnih kritika (što je prava rijetkost za ovako hrabru kreaciju).

24 sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.