Mrvaljević poražen na Olimpijskim igrama!
Foto: Getty images

Moldavac bolji

Mrvaljević poražen na Olimpijskim igrama!

Crnogorski džudista Srđan Mrvaljević poražen je na startu Olimpijskih igara u Rio de Janeiru. Bolji od crnogorskog predstavnika bio je Moldavac Valeri Duminika.

Duminika je Mrvaljevića pobijedio sa dva juka. 

Za Mrvaljevića je ovo bio treći nastup na Olimpijskim igrama, a prethodno je učestvovao u Londonu i Pekingu. Prije osam godina, nosio je crnogorsku zastavu na otvaranju igara u Pekingu.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.