Ovih pet stvari muškarci stvarno primjećuju tokom seksa
Foto: Thinkstock

Primijete oni dosta toga...

Ovih pet stvari muškarci stvarno primjećuju tokom seksa

Primijete oni dosta toga...

Kada vode ljubav, mnoge žene i dan-danas vode nepotrebne brige o tome "šta misli i o čemu razmišlja njihov muškarac". Da li gleda njeno salce na stomaku, poneku striju ili "pomorandžinu koru"? 

Kako ne bi bilo više nedoumica, napravljen je spisak stvari koje zapravo muškarci primjećuju tokom seksa. 

Samopouzdanje 

Nema ništa zavodljivije od žene koja se osjeća sigurno u svojoj koži i ne libi se da to i pokaže. Kada ona skine garderobu, on ne primjećuje bikini frizuru, suvu kožu ili pedikir, već erotični govor tijela koji ga u samo nekoliko sekundi može oboriti s nogu.

Pokreti 

Ženstveni hod, njihanje bokovima i pokreti tijela koji odišu ženstvenošću neki su od najjačih muških seksualnih okidača. On ne vidi vašu frizuru ili razmazanu maskaru već vaše tijelo, koje se njiše u skladu sa njegovim dodirima. 

Izraz lica 

Strast i žudnja koja se može vidjeti na ženskom licu muškarcima su apsolutno neodoljive. On neće primijetiti losion sa šljokicama, već izraz lica tokom strastvenih zagrljaja. Slatke grimase na vrhuncu seksualnog čina njima su nešto posebno i uzbudljivo. 

Obline 

Nago žensko tijelo u polumraku sobe prizor je kome ne može da odoli nijedan muškarac. On ne vidi vaše strije ili celulit, već zavodljivu siluetu ukrašenu ženstvenim stomačićem, zadnjicom, kukovima i grudima koje će ga oboriti sa nogu, navodi Lepotaizdravlje.rs. 

Miris 

Svaka osoba ima svoj specifični miris kože. On ne želi da osjeti vaš novi parfem ili toaletnu vodu, već prirodni miris vaše kože, koji se pojačava tokom strastvenog vođenja ljubavi, a koji će kasnije rado osjetiti na svojoj odjeći i čaršavima nakon seksa.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.