Kombinezon je hit i ovog proljeća (FOTO)
Ilustracija

Morate ga imati

Kombinezon je hit i ovog proljeća (FOTO)

Svi smo svjesni koliko je dobar par džinsa važan dio našeg garderobera. Uvijek je tu kada ne znamo šta da obučemo i nikada nas nije izneverio. E sada, na isti način počnite da razmišljate i o kombinezonu, jer polako počinjemo da mislimo da zaista postaje neophodan.

Bilo da ste jedna od onih žena koje se nikada nisu osjećale prijatno u suknjama ili haljinama, ili pak one koje pantalone ne priznaju kao dio ženstvene garderobe vrijeme je da priznate da kombinezonu nije lako odoljeti.

Pored osjećaja udobnosti i slobode koji nam pruža dok ga nosimo, kombinezon je ove sezone upotpunjen detaljima koji ga čine i savršenim izborom za svaki dan ali i za večernje izlaske i svečane prilike.

Različiti modeli, forme, materijali pristaju svakome, bez obzira na oblik tijela. Trake, gola leđa, detalji na rukavima, uže ili šire nogavice, svako se može pronaći bar u jednom modelu.

Ukoliko smatrate da kombinezon pokriva sve ženske adute i u njemu izgledate kao da ste navukli džak, odmah ćemo vas razuvjeriti.

Izazovniji modeli sa dubljim dekolteom i oni koji prianjaju uz vaše obline, pokazaće dovoljno, a opet ćete izgledati elegantno i stilizovano. Izaberite savršenu veličinu i model koji odgovara vašoj figuri i neće biti greške. Nekada je poenta baš u tome što kombinezon ima šire nogavice pa ne ocrtava baš svaku oblinu, a kada želite nešto drugačije i izazovnije onda birajte uže modele.

Kada vam se kombinacija koja se sastoji samo od kombinezona čini dosadnom, onda je idealno riješenje da to ispravite detaljima. To može biti baš sve- od masivne ogrlice koja vam visi preko grudi, do metalik kaiša za glam izgled, karirane košulje vezane oko struka, šešira, mreža za kosu ili platnenog kaiša u jarkoj boji.

Apsolutno sve je dozvoljeno, samo pronađite ono što opisuje vaš stil.

Kombinezon u crnoj boji jeste za sva vremena i prijeti da zamuheni malu crnu haljinu, ali takođe i oni u boji fantastično izgledaju uz odgovarajuće detalje.

Jarke boje daju efektan izgled, ali potrudite se da boju kombinezona usaglasite sa bojom vašeg tena. Vi ionako najbolje znate koje boje pristaju vašem licu i koži, te se tom parolom vodite i kada birate kombinezon, jer će to ipak biti dosta boje na jednom mjestu.

Najlakši način da osvježite izgled svog omiljenog kombinezona jeste da ga uparite sa dobrim sakoom, jaknom ili sada popularnim ogrtačem. Ovi modeli stvarno čine “svježim” već iznošene kombinacije. Zato izaberite one koje pristaju boji i modelu kombinezona da biste postigli pravi efekat.

Strukirani sako će dobro doći kada nosite i uske i široke kombinezone jer će dati elegantnu crtu, a kožna jakna može biti dobar izbor kada želite da ispratite nove trendove.

Za koji god model i boju kombinezona se odlučili sigurno je da ćete uživati i sa lakoćom nositi ovaj trendi i udoban komad garderobe. (Wannabemagazin.rs)


 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.