Evo kako da vaše trepavice prirodno postanu duže za samo sedam dana!
Ilustracija

Recept

Evo kako da vaše trepavice prirodno postanu duže za samo sedam dana!

One žene koje nijesu rođene sa dugim trepavicama, u vječitoj su potrazi za savršenom maskarom. Ali, i tome je došao kraj. Uz pomoć ovog recepta, vaše trepavice će postati duže za samo 7 dana.

Ovaj trik je u prirodnoj mješavini ulja, koja može da vam obezbijedi trepavice vaših snova.

Mješavina je napravljena od svih prirodnih sastojaka, i ulje se veoma lako priprema. Sve što je potrebno je da nabavite ove sastojke i malo strpljenja.

Evo šta ćete morati da pripremite:

1 ½ kašika kokosovog ulja;

1 ½ kašika vitamina E u ulju;

1 ½ kašika ricinusovog ulja;

U malu posudu sa poklopcem, pomiješajte sva tri sastojka. Nanesite malu količinu mješavine ulja svake noći, prije nego što odete u krevet, prstom ili vatom.

Nemojte zaboraviti da očistite lice prije nanošenja mješavine ulja. Vidjećete nevjerovatne rezultate, za samo 7 dana.

Kolektiv.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.