Učinite da vaša draga uživa 60 sekundi!!!
Ilustracija

Eksplozija zadovoljstva

Učinite da vaša draga uživa 60 sekundi!!!

Dr Emili Nagoski kaže da svršavanje kod žene zaista može da traje do 60 sekundi. Ona dodaje da je uobičajeno da orgazam traje 6 do 30 sekundi, ali uz pravo raspoloženje i vaše prave pokrete, može trajati i znatno duže.

1. Pretvorite spavaću sobu u hotelsku

Neka se osjeća opušteno i lijepo. Što je više uzbuđenija, njen orgazam će duže trajati.

2. Obasipajte je komentarima

Što se više osjeća zgodnijom i privlačnijom, biće uzbuđenija.

3. Govorite joj prljavštine

Prljavi govor u krevetu može izuzetno da je uzbudi, da se osjeti kao "nevaljala djevojčica".

4. Povucite se na tren

Kada bude pri samom vrhuncu, ostavite je da poludi za vašim dodirom i da moli za orgazam. Onda ubrzajte tempo i ogromne su šanse da će njen orgazam trajati čitavih 60 sekundi.

Nezavisne novine

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.