Na GP Aerodrom Tivat lišen slobode državljanin Izraela kojeg je potraživala SR Njemačka
Aerodrom Tivat

Na GP Aerodrom Tivat lišen slobode državljanin Izraela kojeg je potraživala SR Njemačka

Juče su policijski službenici Sektora granične policije na graničnom prelazu Aerodrom Tivat vršili graničnu kontrolu putnika na letu Tel Aviv – Tivat, kojom prilikom je kontrolisan i S.E.N. (39), državljanin Izraela.

Policijski službenici su utvrdili da je za S.E.N. raspisana međunarodna potjernica NCB Interpol-a Wiesbaden.

On se potražuje zbog sumnje da je izvršio krivično djelo prevara izvršena od strane grupe lica u produženom trajanju sa ciljem sticanja protivpravne koristi, na teritoriji Savezne Republike Njemačke. 

Izvršene su provjere posredstvom NCB Interpol-a Podgorica, kojima je potvrđen identitet lica i da je u odnosu na to lice na snazi crvena interpolova potjernica.

S.E.N. je upućen Sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici radi određivanja ekstradicionog pritvora.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.