Sve vrste goriva skuplje od jedan do tri centa
Ilustracija

U naredne dvije sedmice

Sve vrste goriva skuplje od jedan do tri centa

U Crnoj Gori su od danas skuplje sve vrste goriva od jedan do tri centa, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva (MER).

Litar eurosupera 95 i 98 poskupio je dva, odnosno tri centa i koštaju 1,62 eura, odnosno 1,66 eura.

Eurodizel je poskupio za cent po litru i košta 1,49 eura.

I litar lož ulja je poskupio cent pa će naredne dvije sedmice koštati 1,45 eura.

“Saglasno odredbama Uredbe o načinu i visini elemenata na osnovu kojih se formiraju maksimalne cijene naftnih derivata („Službeni list CG“ ,broj 23/2021) , naredni obračun će se obaviti 22. aprila a eventualno izmjenjene cijene naftnih derivata važiće od 23. aprila”, navodi se u saopštenju iz MER-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.