PES: URA pokušava da prećuti Abazovićevu ulogu u dodjeli koncesija Mićunoviću
Pokret Evropa sad

PES: URA pokušava da prećuti Abazovićevu ulogu u dodjeli koncesija Mićunoviću

Pokret Evropa sad saopštio je da Građanski pokret URA pokušava da prećuti ulogu Dritana Abazovića u dodjeli koncesija Branu Mićunoviću.

"U paničnom reagovanju URA-e, kojim pokušavaju da relativizuju svoju odgovornost za bjekstva Sky zvijezda Radoja Zvicera i Ljuba Milovića za vrijeme dok su rukovodili bezbjednosnim sektorom i navodno se borili protiv organizovanog kriminala i korupcije, jeste uočljiv pokušaj da prećute ulogu Abazovića i njegove partije u zajedničkim poslovima sa Branom Mićunovićem", saopštili su iz PES-a.

Dodaju da ne bi bilo "da PES potura izmišljotine, o vezama URA-e i čovjeka koga su Sjedinjene Američke Države stavile na crnu listu, najbolje govore njihovi koalicioni partneri, sa kojima sada potpisuju i memorandume o zajedničkoj saradnji".

"Tako njihov sadašnji strateški partner otvoreno priča o konverzacijama funkcionera URA-e sa Branom Mićunovićem u hotelu 'Splendid', gdje se ugovarao reket od 150 hiljada eura za šverc cigareta. Zato očekujemo od URA-e da pozovu svog koalicionog partnera da objelodani sva saznanja tim povodom na osnovu audio zapisa, kojima je imao pristup. Međutim, dok čekamo da Medojević objelodani dokaze u vezi optužbi na račun Abazovića, ono za šta ne trebaju dokazi jeste činjenica da je upravo 'ruka pravde' nagradila Mićunovića dodjelom koncesije za priređivanje kazinskih igara na sreću, ovog puta u hotelu 'Hilton'. Dok su drugima montirali afere, očigledno da su funkcioneri URA-e sa onima protiv kojih se deklarativno zalažu, razrađivali razne kombinacije zvanično i nezvanično u raznim hotelima", zaključuje se u saopštenju PES-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.