DPS: Izlaznost u 14 časova 48,3 odsto, izbori protiču u sjajnom ambijentu i bez nepravilnosti

DPS: Izlaznost u 14 časova 48,3 odsto, izbori protiču u sjajnom ambijentu i bez nepravilnosti

U toku je održavanje prvih neposrednih lokalnih unutarstranačkih izbora u Demokratskoj partiji socijalista, koji su ujedno i prvi održani izbori takvog tipa u Crnoj Gori, a na koje je do 14 časova izašlo 48,3 odsto članova sa pravom glasa.

Naime, članice i članovi partije sa pravom glasa u svojim opštinama u sjevernoj regiji Crne Gore danas neposrednim putem u prostorijama stranke kao i putem aplikacione platforme specijalno napravljene za tu namjenu, biraju predsjednike lokalnih odbora.

Takođe, na identičan način članstvo u južnoj regiji Crne Gore imaće priliku sjutra da bira predsjednike partije u svojim opštinama.

Na taj način, navode u DPS-u, zaokružiće se izborni ciklus u ove dvije regije, dok su izbori u centralnoj planirani za subotu 13.4.2014. godine.

“Izbori protiču u sjajnoj atmosferi i bez nepravilnosti, a članovi dominantno svoje pravo koriste putem njima dostupne aplikacije”, navodi DPS

Napominju da je izborni dan počeo u osam časova a da će trajati do večeras u 20 časova, a relativno brzo nakon toga će biti i poznati sami rezultati glasanja.

“Još jednom pozivamo sve naše članove da uzmu učešće, glasaju i budu dio demokratskih promjena i postavljanja novih standarda na političkoj sceni koje predvodi Demokratska partija socijalista”, poručuje DPS.

Izvor:VOP

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.