687 miliona?

687 miliona?

Prava sitnica!

Dobro veče! Dobar dan…dobro jutro…Kako god samo da nam je dobro.

Prethodna nedelja je bila turbulentna. Ništa novo, je li tako? Ovo je Crna Gora, bre!

Sebi sam obećala dobre knjige, dobro vino i još bolji sex dok se nešto u "novoj" Vladi ne promijeni! Dok ne sjašu i kurte i murte!

A, ovoooo se oteglo… Svi se zalijepili za stolice! Kao da bi im neko zabranio da svako svoju ponese sa sobom, što nam ne bi bilo prvi put da gledamo.

Popovi se opet posvađali, a hodze mudro ćute, uživajući u svojoj smirenosti dok im se brkovi smiju gledajući kolege u Hristu.

Bog je jedan i svi smo mu isti...

A đe nam je Milojko? Kako sad opravdati najnovija zaduženja i koji će stručnjak stati iza takvih tvrdnji.

Građani ne reaguju na tričavih 687 miliona eura zaduženja, bez zadnje namjere da se to odnosi na sve građane Crne Gore, čekajući dane kada će najniža plata biti 750e, prosječna 1000 iiiii ko zna koliko to moze dosegnuti.

Građani se raduju, dok Premijer razmišlja o otplati ranijih dugova u kojima su nas ostavili prethodnici.

Sreća vasa, sreća naša, što se bavim svojim poslom, jer bih ovo brzopleto nazvala presipanjem iz šupljeg u prazno, da ne kažem bankrotom na pomolu. Prepustiću slučaj struci i stručnjcima…poštarima, mesarima, zidarima…

Konfuzno je ovo za jednu buntovnu i dezorjentisanu osobu u ovom svijetu, kao što sam ja.

Vrijeme će pokazati da li su nazovi spasioci  skloni nekim novim ispadima i eskapizmu, ili će narod konačno uživati u međusobnoj harmoniji i skladu.

A sada…povratak svojim aktivnostima… HVALAAAA… I ja vama!

Autor:Bonžita

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.