Oblačno i sjutra, moguća slaba kiša

Oblačno i sjutra, moguća slaba kiša

U Crnoj Gori će sjutra biti oblačno vrijeme. Na sjeveru Crne Gore sjutra promjenljivo uz uslove za ponegdje slabu kišu, uglavnom na krajnjem sjeveroistoku.

Vjetar na planinama umjeren južni. Toplo, temperatura do 14 stepeni.

Na jugu će biti promjenljivo uz dosta sunčanih perioda, ali i s uslovim za ponegdje slabu i kratkotrajnu kišu. Temperatura do 18 stepeni.

More će biti mirno do malo talasasto. Vjetar slab jugoistočni, krajem dana na zapadu u pojačanju. Temperatura mora 15 stepeni.

Narednih dana na sjeveru, promjenljivo uz mogućnost za slabu kišu, naročito na zapadu.

Od nedjelje ujutru južni vjetar u pojačanju. I dalje smo pod uticajem tople vazdušne mase, pa će temperatura i narednih dana biti oko 14 stepeni.

Na jugu, u nedjelju promjenljivo s uslovima za slabu kišu, a od večernjih sati jugoistočni vjetar u pojačanju.

U ponedjeljak umjereno oblačno, od sredine dana jača kiša. Jugoistočni vjetar umjeren, samo ponegdje jak, uveče u smirivanju. Temperatura do 18 stepeni.

EVROPA

Duboki ciklon s centrom iznad Britanskih ostrva donosi nestabilno vrijeme većem dijelu zapadne Evrope. Najviše kiše biće na sjeveru Španije i Portugala.

Slabije padavine i na Apeninima, Balkanskom poluostrvu i u Skandinaviji, a u ostalim djelovima kontinenta promjenljivo i suvo. Najhladnije na istoku, nekoliko stepeni ispod nule tokom dana, najtoplije na jugu Italije i Grčke, do 20 stepeni.

BALKAN

Na Balkanu sjutra promjenljivo s dosta sunca, ali i s uslovima za povremeno slabiju kišu u većini oblasti. Iako ne kao proteklih dana,  i dalje toplo – temperatura do 17-18 stepeni u Slavoniji, Posavini, Semberiji, na Jadranu i jugu Grčke.

Izvor:RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.