Spajić: Postavljamo ambasadore u saradnji sa Milatovićem, želimo BS u Vladi
Milojko Spajić

Spajić: Postavljamo ambasadore u saradnji sa Milatovićem, želimo BS u Vladi

Premijer Milojko Spajić kazao je da će vrlo brzo biti postavljeni ambasadori uz konsultacije sa predsjednikom države Jakovom Milatovićem. On je istakao da Vlada ima kvalitetna rješenja za predstavnike Crne Gore u inostranstvu. Takođe, istakao je da ne zna zašto bi neko imao išta protiv ulaska Bošnjačke stranke u Vladu.

"Imaćemo kvalitetna rješenja. Imaćemo konsultacije sa predsjednikom, što ranije nije bio slučaj. Ranije su nam dolazili na konferencijama sa gotovim rješenjima, to se više neće dešavati. Poštovaćemo proceduru.Nadamo se da ćemo popuniti ambasadorska mjesta", rekao je Spajić.

Odgovarajući na pitanja novinara u Vili Gorica o rekonstrukciji Vlade, Spajić je rekao da nema razloga da neko bude protiv ulaska BS u Vladu.

"Mislim da je Bošnjačka stranka je jedan od većih, ako ne i najveći reprezent bošnjačkog naroda. Ja sam ih uvijek gledao kao nekog koga želimo da bude uključen u sve poluge odlučivanja, I danas imamo ljude iz Bošnjačke stranke u sistemu i nijesmo htjeli da ih mijenjamo, ne znam zašto bi neko bio proiv toga", kazao je Spajić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.