Teška saobraćajna nesreća u Albaniji: Povrijeđen crnogorski državljanin, stradao policajac

U blizini grada Lješ u Albaniji jutros je došlo do saobraćane nesreće u kojoj stradao albanski policajac, a u nesreći je povrijeđen naš državljanin M.F.

Kako prenosi Balkanweb, sudarili su se vozilo tipa “ševrolet“, kojim je upravljao crnogorski državljanin M.F., sa vozilom tipa “Benz“, kojim je upravljao državljanin G.L., star 56 godina.

Policija sumnja da je uzrok saobraćajne nesreće pogrešno preticanje koje je izveo "ševrolet" a kojim je upravljao Crnogorac.

Policijski službenici su na licu mjesta i po nalogu tužioca nastavlja uviđaj radi potpunog rasvjetljavanja okolnosti i uzroka nesreće.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.