Vučić sa ministrima doručkovao parizer
Aleksandar Vučić

Vučić sa ministrima doručkovao parizer

Kao što je obećao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na njegovom Instagram profilu objavljen je snimak na kom u društvu ministara Siniše Malog i Tomislava Momirovića jede parizer čije pojeftinjenje je lično najavio. Ta njegova najava izazvala je brojne komentare poslije kojih je i zakazao današnji obrok “uživo”.

“Prethodno su Toma Momirović i Siniša Mali otišli u prodavnicu i kao što smo i obećali, onima koji su to od nas zahtijevali, nije to bio naš hir, još su rekli da to ne smijemo i nećemo da jedemo…Kupili su pola kilograma parizera domaće proizvodnje, kupili su dva litra jogurta, dva hljeba sava, dvije kese i majonez ‘Dobro’ i ukupno je cijena 585 dinara“, kaže na snimku Vučić.

Istakao je i da je cijena tog parizera po kilogramu čak 140 dinara jeftinija.

“Srećan sam jer nešto na čemu smo svi odrasli i što narod voli da jede i ja često jedem u avionu kad idem u inostranstvo, tražim da mi naprave sendviče baš od ovakvog parizera…“, kaže, između ostalog, Vučić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.