Plav: Muškarac uhapšen zbog nasilja nad ženom i njihovom maloljetnom djecom
Ilustracija

Plav: Muškarac uhapšen zbog nasilja nad ženom i njihovom maloljetnom djecom

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti “Sjever“ – Odjeljenja bezbjednosti Plav su, postupajući po prijavi porodičnog nasilja, preduzeli mjere i radnje iz svoje nadlženosti i lišili slobode M.G. (32) iz Plava.

“Policija je postupila po prijavi porodičnog nasilja u kojoj je navedeno da M.G. fizički maltretira suprugu i dvoje maloljetne djece“, poručuje se u saopštenju UP-a.

Pripadnici policije su na licu mjesta zatekli suprugu i djecu sa vidnim povredama i prijavljenog M.G. koji je odbijao da postupi po naređenjima policijskog službenika i upućivao prijetnje da će sebi i djetetu starom četiri godine oduzeti živote.

M.G. je ovom prilikom fizički napao jednog službenika i pokušao da mu iz futrole izvuče pištolj.

Osumnjičeni je savladan i lišen slobode, uz primijenu sredstva prinude.

Po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Plavu M.G. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici. Ovom licu se na teret stavlja i krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.