U kanjonu Grlje pronađeno tijelo tragično nastradalog Gusinjanina
Foto: Gorska služba spašavanja

Nakon mjesec dana potrage

U kanjonu Grlje pronađeno tijelo tragično nastradalog Gusinjanina

Tijelo 51-godišnjeg Sulje Vučetaja pronađeno je večeras oko 18 sati u Gusinju, nakon skoro mjesec dana potrage, saopšteno je iz Službe zašttie i spašavanja u Gusinju.

Kako je saopšteno iz Službe zaštite i spašavanja u Gusinju, tijelo je izvučeno na izlazu iz kanjona.

- Naša služba je od prvog dana njegovog nastanka, odnosno od 3. juna svakodnevno preduzimala niz aktivnosti na potrazi Vučetaja. Zahvaljujemo se ekipi Odjeljenja bezbjednosti Plav, Službi Hitne medicinske pomoći u Gusinju, vatrogascima i spasiocima koji su svakodnevno obilazili teren. Zahvaljujemo se i Ronilačkom centru Bijela, Slobodnim penjačima Cetinje, visokogorcima, volonterima, mještanima i svima koji su dali doprinos da se organizovanim potragama pokuša pronaći tijelo i na taj način bar malo umanji bol porodici stradalog. Opština i službe dijele bol sa porodicom stradalog - navodi se u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.